Last Man Standing

campagnebeeld deelnemers kleiner

Last Man Standing @home

Op 31 oktober 2020 vindt voor de vierde keer Last Man Standing plaats. Vanwege het coronavirus hebben we Last Man Standing dit jaar in een ander jasje gestoken. We gaan nog steeds samen staan om jongeren met psychische problemen te steunen (en meer psychische problemen bij jongeren te voorkomen), onder begeleiding van muziek, een 'spelleider', interviews en entertainment. Alleen we doen dit niet op het water maar vanuit huis: Last Man Standing@home. 

Last Man Standing@home is een unieke editie van Last Man Standing waarbij je maximaal 3 uur op een verhoging in je eigen omgeving gaat staan. Iedereen kan op zijn eigen manier meedoen: vanuit huis of ergens in de buurt, op een paal of op een andere verhoging, alleen of met vrienden. Als het maar veilig is. Via een online livestream zijn we gedurende die 3 uur met elkaar verbonden. 

Waarom?

Samen willen we een zo hoog mogelijk bedrag ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen. Door ervoor te zorgen dat het gemakkelijker wordt om over problemen te praten, bijvoorbeeld op school. Maar ook door hulp en advies te bieden en op te komen voor de belangen van jongeren in de politiek. 

Aftermovie Last Man Standing 2019

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.