Last Man Standing for MIND

Last Man Standing for MIND

300 palen, 600 voeten, 1 uitdaging
Face yourself, challenge your mind en doe mee met Last Man Standing! 

Stel, je voelt je depressief en je moet maanden op hulp wachten. Of je kind heeft hulp nodig en je moet een jaar wachten. Wat dan? De wachtlijsten in de psychische hulp zijn lang. Veel te lang.

Het is tijd voor actie! Sta daarom nu op tegen de wachtlijsten en doe mee met Last Man Standing. Ga op 24 juni samen met 299 anderen op een paal staan in het Markermeer en probeer dit zo lang mogelijk vol te houden. Zo vragen we met z'n allen aandacht voor de wachtlijsten en dat is hard nodig!

Hoe werkt het?

In het Markermeer, vlakbij Hoorn, plaatsen we 300 palen in het water. Het is de bedoeling dat je zo lang mogelijk op jouw paal blijft staan. We vragen je zoveel mogelijk geld in te zamelen bij vrienden, familie en collega’s. De actie start om 12:00 uur en duurt tot uiterlijk 18:00 uur. Want, zo lang duurt het voordat het record paal-staan is verbroken. Er blijft één iemand als laatste over: de Last Man Standing.

Je strijdt niet alleen voor dit belangrijke doel, het wordt ook een bijzondere uitdaging die je niet snel zal vergeten. Samen met 299 anderen sta je op een paal, luister je naar muziek en word je aangemoedigd door bekende Nederlanders. Er zijn maar 300 palen, dus schrijf je vandaag nog in. Dit kan natuurlijk ook met z’n tweeën of met een heel team.

Dus sta op, voor jezelf, voor iemand die je kent of voor al die mensen die te lang moeten wachten op hulp.

Voor wie sta jij? 

Meedoen?

Wil je je aanmelden, meer lezen over de andere helden die zich hebben aangemeld of wil je iemand sponsoren? Ga dan naar doemeemetmind.nl

Mede mogelijk gemaakt door:

logo_blauw