Doe mee met Last Man Standing op 3 juli

LMS 2021 @Home FB event cover collega's2

Sta op voor jongeren met psychische problemen

Zet jij je ook in om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en wil je jongeren die ermee te maken hebben steunen? Sta dan tijdens Last Man Standing op 3 juli op voor een mentaal gezonde jeugd! Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we projecten, zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en ondersteuning. Maar we bieden ook hulp en advies en komen op voor de belangen van jongeren in de politiek. 

quote LMS 1.1 (002)

Wat is Last Man Standing?

Als deelnemer van Last Man Standing ga je tegelijk met honderden anderen op 3 juli van 12.00 - 15.00 (of korter) op een verhoging naar keuze staan in je eigen omgeving (huis, tuin, park in de buurt, sportveld, straat etc.). Via een livestream heb je contact met je medekandidaten, kun je genieten van optredens, verhalen delen, meedoen aan speciale Last Man Standing-activiteiten en voor je het weet is het grote aftelmoment daar!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan met dit formulier (5 minuten).
  • Met de foto en het tekstje dat je invult in het formulier maken wij een actiepagina voor je aan.
  • Laat je gemakkelijk sponsoren door je actiepagina te delen via What'sApp, mail, Instagram, Twitter, Facebook, Linkedin, wat je maar wilt. Als je zelf even niks weet te bedenken of weinig tijd hebt kun je onze formats gebruiken.
  • Zoek een mooie plek uit op 3 juli, start de livestream en doe mee.

Meld je aan

Wil jij helpen om deze actie een succes te maken? Meld je dan nu aan! Dan sta jij straks met zo'n 500 anderen te luisteren naar verhalen, te dansen, te genieten van optredens en dat alles voor een heel belangrijk doel: psychische klachten bij jongeren voorkomen en jongeren met psychische klachten steunen.

Doneer

Kun je niet meedoen maar wil je de andere deelnemers steunen? Doneer dan aan Last Man Standing of aan één van de deelnemers. 

Aftermovie Last Man Standing 2020

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.