Last Man Standing

Last Man Standing 2018 Jasper Demollin

300 mensen op palen in het water

Op 22 juni staan we met z'n allen zo lang mogelijk op palen in het water voor jongeren met psychische problemen. Er hebben zich nu al 300 mensen aangemeld! Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee, maar het betekent wel dat je je helaas niet meer kunt aanmelden voor dit jaar. Maar je kunt er wel bij zijn, de deelnemers aanmoedigen, relaxen op het festival en genieten van de muziek. 

Waarom?

Samen willen we een zo hoog mogelijk bedrag ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen. Door ervoor te zorgen dat het gemakkelijker wordt om over problemen te praten, bijvoorbeeld op school. Maar ook door hulp en advies te bieden en op te komen voor de belangen van jongeren in de politiek. 

Steun de deelnemers van Last Man Standing

Lees de verhalen van de deelnemers op www.lastmanstanding.nl en laat een berichtje of donatie achter.

Sponsors

CH-Logo2

Jeroen Soeterbroek van Connect Holland: "Connect Holland is als tech agency niet alleen digitaal maar ook mentaal betrokken bij MIND. Daarom steunen wij 22 juni Last Man Standing waarbij 300 mensen op een paal gaan staan, om aandacht te vragen voor dit actuele thema dat ongezien bij zoveel mensen actueel is.”

Carlton President logo2

Peter Reinders van Carlton President: "In elke branche komen psychische problemen voor, zo ook in de horeca en de hotellerie. Carlton President vindt het een serieus en erg belangrijk onderwerp waar ook onze, veelal jonge, medewerkers mee te maken kunnen krijgen. Dit onderwerp verdient deze aandacht. Door aan deze actie mee te doen en door deze actie te sponsoren willen wij onze betrokkenheid kenbaar maken". 

Aftermovie Last Man Standing 2018