Volg Last Man Standing via de livestream

Totaalbeeld met Nijmegen

Op 30 oktober staan we met honderden mensen tegelijk letterlijk op voor de mentale gezondheid van jongeren. En jij kunt alles volgen via de livestream. Tune in vanaf 12.00 uur voor optredens, muziek, verhalen van deelnemers en nog veel meer!

Over Last Man Standing 2021

Last Man Standing wordt dit jaar groots aangepakt, met verschillende locaties in het land én de mogelijkheid om vanaf thuis mee te doen. 

Sta op voor jongeren met psychische problemen

Veel jongeren worstelen met mentale gezondheid. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft daar niet over te praten. Door mee te doen met Last Man Standing maak je een statement, met je eigen verhaal en motivatie. Om te vechten voor betere zorg, om psychische problemen bespreekbaar te maken, om voor jezelf of een ander op te komen en om letterlijk en figuurlijk te gaan stáán voor het ideaal van een psychische gezonde samenleving.

Met Last Man Standing halen we geld op en steunen we projecten, zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio, die gericht zijn op voorlichting, preventie en ondersteuning. Maar we bieden ook hulp en advies en komen op voor de belangen van jongeren in de politiek. 

Wat is Last Man Standing?

Als deelnemer van Last Man Standing ga je tegelijk met honderden anderen op 30 oktober op een verhoging staan. Je kunt dit jaar kiezen vanuit welke locatie je mee wilt doen. Ga je samen met andere deelnemers staan op de hoofdlocatie Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam? Haak je aan bij één van de acties in de deelnemende studentensteden Groningen of Utrecht? Of doe je mee vanuit je eigen omgeving? Je staat er sowieso niet alleen voor, want alle deelnemers zijn met elkaar verbonden via een livestream. 

Hoe werkt het?

  • Meld je aan met dit formulier (5 minuten).
  • Met de foto en het tekstje dat je invult in het formulier maken wij een actiepagina voor je aan.
  • Laat je gemakkelijk sponsoren door je actiepagina te delen via What'sApp, mail, Instagram, Twitter, Facebook, Linkedin, wat je maar wilt. Als je zelf even niks weet te bedenken of weinig tijd hebt kun je onze formats gebruiken.
  • Via de mail en de eventpagina op Facebook word je steeds op de hoogte gehouden van actuele zaken, waar je rekening mee moet houden voor de variant die jij gekozen hebt en waar de andere deelnemers mee bezig zijn.

Meld je aan

Wil jij helpen om deze actie een succes te maken? Meld je dan nu aan voor één van de varianten van Last Man Standing en help samen met al die anderen om jongeren met psychische klachten te steunen.

Doneer

Kun je niet meedoen maar wil je de andere deelnemers steunen? Doneer dan aan Last Man Standing of aan één van de deelnemers. 

Compilatie Last Man Standing 2017 - 2019

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.