Last Man Standing

Last Man Standing 2018 Jasper Demollin

Honderden mensen op palen in het water

Op 5 september 2020 vindt voor de vierde keer Last Man Standing plaats. Last Man Standing is een uniek evenement waarbij je, samen met honderden anderen, maximaal 6 uur op een paal staat. Iedere deelnemer staat daar met zijn/ haar eigen verhaal of reden: om te vechten voor goede of betere zorg, voor het bespreekbaar maken van psychische problemen, om een statement te maken, om voor zichzelf op te komen of om (op) te staan voor iemand anders.

Waarom?

Samen willen we een zo hoog mogelijk bedrag ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen. Door ervoor te zorgen dat het gemakkelijker wordt om over problemen te praten, bijvoorbeeld op school. Maar ook door hulp en advies te bieden en op te komen voor de belangen van jongeren in de politiek. 

Last Man Standing verzet naar 5 september 2020

Last Man Standing wordt verzet naar 5 september. Zo willen we de kans zo groot mogelijk maken dat dit mooie evenement dit jaar door kan gaan. Wat betekent dat voor jou als je meedoet? Dat kun je lezen op www.lastmanstanding.nl. Wil je nog meedoen? De palen zijn helaas allemaal gereserveerd dus het is niet meer mogelijk om je in te schrijven, maar je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Aftermovie Last Man Standing 2019

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.