Last Man Standing

Last Man Standing 2018 Jasper Demollin

Honderden mensen op palen in het water

Op 20 juni 2020 vindt voor de vierde keer Last Man Standing plaats. Last Man Standing is een uniek evenement waarbij je, samen met honderden anderen, maximaal 6 uur op een paal staat. Iedere deelnemer staat daar met zijn/ haar eigen verhaal of reden: om te vechten voor goede of betere zorg, voor het bespreekbaar maken van psychische problemen, om een statement te maken, om voor zichzelf op te komen of om (op) te staan voor iemand anders.

Waarom?

Samen willen we een zo hoog mogelijk bedrag ophalen om psychische problemen bij jongeren te voorkomen. Door ervoor te zorgen dat het gemakkelijker wordt om over problemen te praten, bijvoorbeeld op school. Maar ook door hulp en advies te bieden en op te komen voor de belangen van jongeren in de politiek. 

Doe mee!

Aanmelden voor Last Man Standing 2020 kan nu al en is tot 1 oktober 2019 gratis!

Aftermovie Last Man Standing 2019

Sponsors Last Man Standing 2019

CH-Logo2

Jeroen Soeterbroek van Connect Holland: "Connect Holland is als tech agency niet alleen digitaal maar ook mentaal betrokken bij MIND. Daarom steunen wij 22 juni Last Man Standing waarbij 300 mensen op een paal gaan staan, om aandacht te vragen voor dit actuele thema dat ongezien bij zoveel mensen actueel is.”

Carlton President logo2

Peter Reinders van Carlton President: "In elke branche komen psychische problemen voor, zo ook in de horeca en de hotellerie. Carlton President vindt het een serieus en erg belangrijk onderwerp waar ook onze, veelal jonge, medewerkers mee te maken kunnen krijgen. Dit onderwerp verdient deze aandacht. Door aan deze actie mee te doen en door deze actie te sponsoren willen wij onze betrokkenheid kenbaar maken".