Carré en muzikaal talent S10 organiseren speciaal concert voor jongeren

thumbnail_S10_artwork

LET OP! Dit concert is een jaar verplaatst vanwege het coronavirus. De nieuwe datum is donderdag 22 april 2021 om 20:00 uur. MIND zal alle jongeren die via ons in aanmerking kwamen voor kaarten nog persoonlijk informeren.

Muzikaal talent S10 geeft op 25 maart 2020 een speciaal concert in Carré voor jongeren die te maken hebben met psychische problemen. Om deze groep jongeren extra aandacht te geven initiëert Carré samen met S10 het concert Insane in Carré. Dit is een eenmalige avond, waarbij S10 bevriende artiesten heeft uitgenodigd om samen op te treden. Naast S10 treden Wende, Willem (The Opposites), Yung Nnelg en Ares op tijdens deze avond. Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met MIND.

Koninklijk Theater Carré heeft samen met Stien den Hollander (3FM Talent, Edison nominatie voor haar album Snowsniper) dit speciale concert opgezet om jongeren met psychische problemen een hart onder de riem te steken. Veel thema’s op dit gebied komen terug in de songs van S10, omdat ook zij te maken heeft met psychische problemen. Voor dit concert worden 700 plaatsen gratis ter beschikking gesteld voor deze groep jongeren in Carré. 

"Muziek heeft een positieve werking op mijn mentale gesteldheid"

S10 (Stien den Hollander): “De winter speelde altijd een rol bij mijn klachten. Een concert was iets om naar uit te kijken, dat deed mij altijd goed. Ik hoop dat mijn fans er evenveel uithalen als ik destijds deed. Muziek heeft een positieve werking op mijn mentale gesteldheid”.

Madeleine van der Zwaan, directeur Koninklijk Theater Carré: “S10 maakt muziek die mij raakt. In een van onze gesprekken is het idee voor dit concert ontstaan. Wij willen een drempel wegnemen door dit concert juist aan te bieden aan jongeren die worstelen met psychische problemen en hen een onbezorgde avond geven. Een avond waar ze hun aandacht even kunnen verzetten en kunnen genieten van muziek. S10 spreekt mensen aan die vergelijkbare ervaringen hebben”. 

Kans op gratis kaarten via MIND

Carré en S10 hebben dit concert samen opgezet, in samenwerking met MIND, om jongeren met psychische klachten extra aandacht te geven. Carré geeft 350 keer 2 gratis kaarten weg via MIND. Jongeren (met ouder, broer/zus, vriend(in) of begeleider) kunnen zich aanmelden via het platform van MIND om kans te maken op 2 vrijkaarten.

Kaarten voor het concert Insane in Carré op 25 maart zijn ook te koop via www.carre.nl

Voor meer informatie: kijk ook op www.wijzijnmind.nl/S10

Meer nieuws