Doe mee aan de online masterclass Omgaan met Dwang van psychiater Menno Oosterhoff

Psychiater Menno Oosterhoff. Foto: Hanna Radstake

Op dinsdag 27 november 2018 organiseert Psychologie Magazine in samenwerking met MIND een online masterclass over dwangstoornissen en dwanghandelingen. Psychiater Menno Oosterhoff, deskundige én ervaringsdeskundige, zal namens MIND vertellen hoe je kunt omgaan met een dwangstoornis en dwanghandelingen.

De masterclass is niet alleen bedoeld voor mensen met een dwangstoornis, maar ook voor mensen die ‘alledaagse dwanghandelingen’ hebben zoals kleding op kleur hangen, diverse keren checken of het gas wel écht uit is, alleen op witte stoeptegels lopen, etc. De masterclass is ook nuttig voor mensen die iemand in hun omgeving hebben met een dwangstoornis en willen weten hoe ze hiermee om kunnen gaan.

De masterclass is interactief: er is gelegenheid tot het stellen van vragen aan psychiater Menno Oosterhoff. Na je aanmelding (zie button hieronder) krijg je de week voor de masterclass van Psychologie Magazine een e-mail met een link naar de site om de masterclass online te volgen.

Heb je na de masterclass nog meer vragen over dwang of heb je hulp nodig van een professionele hulpverlener? Neem dan op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur (anoniem) via telefoon, chat, mail of WhatsApp contact op met MIND Korrelatie via www.mindkorrelatie.nl.

Alles op een rijtje:  

Online masterclass Omgaan met dwang

  • Wanneer: 27 november om 20.00 uur (via de site van Psychologie Magazine)
  • Duur: 45 minuten
  • Prijs: € 22,50 (relaties/donateurs van MIND krijgen 10% korting. De normale prijs is € 25,-)

Reageer snel, want de inschrijving tegen gereduceerd tarief loopt tot en met zondag 18 november!

Meer nieuws