In memoriam: Patricia Kneefel

In memoriam Patricia Kneefel

Op zondag 13 november 2022 is onze collega Patricia Kneefel overleden. Patricia was vanaf 2011 werkzaam bij MIND als administratief en secretarieel medewerker. Ze was daarvoor werkzaam bij het Diabetesfonds.


De meeste collega’s en mensen kennen Patricia als de hartelijke MIND-gastvrouw, die op een stralende en warme wijze achter de balie zat en de gasten en collega’s welkom heette. Ze wist mensen op hun gemak te stellen en zich thuis te laten voelen in onze organisatie. De kopjes cappuccino, koffie en thee die ze spontaan aanbood, smaakten extra lekker door haar hartelijkheid.
 

Als secretarieel en administratief medewerker heeft ze diverse afdelingen ondersteund. De laatste jaren werkte ze vooral voor onze hulplijn MIND Korrelatie. Hier was ze een gewaardeerde collega, die zeer punctueel en trouw haar werk deed. Ze vormde een belangrijke schakel in het hulpverleningsteam. 


Het overlijden van Patricia is niet te bevatten dat ze er niet meer is en onze organisatie niet meer komt verwarmen. Wat zullen we haar positieve energie, haar huiselijke genegenheid, haar collegialiteit, haar zorgzaamheid en goede werk gaan missen.

Patricia Kneefel
Meer nieuws