Nog enkele plaatsen beschikbaar op MIND Familie-/Naastendag

familiedag

Na het succes van vorig jaar organiseren we op zaterdag 6 oktober weer een MIND Familie-/Naastendag in Amersfoort. Een dag die je niet wilt missen als je familie of naaste bent van iemand met een psychische kwetsbaarheid of aandoening. Het thema van deze dag is: 'Welke rol speel jij?'
In de ochtend is er een plenair deel met interessante sprekers. ’s Middags zijn er informatieve én ontspannende workshops. Tussendoor en na afloop is er veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

De MIND Familie-/Naastendag komt tot stand door samenwerking van organisaties die verbonden zijn aan MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten. 

Locatie: Corderius College, Lambert Heijnricsstraat 23, 3817 ER Amersfoort
Datum en tijd: ​Zaterdag 6 oktober 2018, 10-17 uur
Kosten: 30 euro per persoon, inclusief lunch en borrel
In geval van vragen, mail naar familiedag@wijzijnmind.nl

Programma 
10.00 uur: Ontvangst met koffie
10.30 uur: Welkom door dagvoorzitter Ben Roelands
10.40 uur: Presentatie ervaringsverhaal
11.00 uur: ToetsTheater (‘Welke rol speel jij?’ Op zoek naar ervaringen en inzichten van het publiek
           en een betere samenwerking in de driehoek cliënt-naaste-hulpverlener)
12.30 uur: Lunch (met gesprekstafels voor mensen die specifieke vragen hebben)
13.45 uur: Start workshops Kort (eerste ronde, workshop van 1 uur) en
           Lang (workshop van 2 uur - 15 minuten)
14.45 uur: Korte pauze en wisseling van de korte workshops
15.00 uur: Start tweede ronde workshops Kort (en vervolg van workshops Lang)
16.00 uur: Borrel
17.00 uur: Einde bijeenkomst

Workshops
's Middags vinden er 21 workshops plaats, waaruit je van tevoren kunt kiezen. De mogelijkheid bestaat om twee verschillende workshops van elk 1 uur te volgen, of één workshop van ruim 2 uur (aaneengesloten, met korte pauze). Een overzicht van de workshops en de inhoud ervan vind je hier

Aanmelden
Ga hier naar het inschrijfformulier om je aan te melden voor de MIND Familie-/Naastendag

 

Bereikbaarheid Corderius College
Openbaar vervoer
Vanaf station Amersfoort is het ongeveer 30 minuten lopen. Met OV-fiets ben je er in 8 minuten (www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-fiets). Er rijdt elke 11-17 minuten een bus vanaf het centraal station (verschillende lijnen): kijk voor de mogelijheden op www.9292.nl en/of www.ns.nl. Een NS zonetaxi nemen kan ook (max. 3 personen), kijk op www.treinstationinfo.nl/treinreizen/ns-zonetaxi.
 
Auto
Het Corderiuscollege staat in een woonwijk. Er is in de wijk weinig ruimte om te parkeren. Wel kun je parkeren bij het voormalige sportfondsenbad, Bisschopsweg 175. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het Corderius College.
In het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart? Neem dan even contact op via familiedag@wijzijnmind.nl
 

Voorwaarden bij aanmelding MIND Familie- en naastendag 2018

Persoonsgegevens
Je gegevens worden vastgelegd door MIND, maar alleen om te gebruiken in verband met de MIND Familiedag. Meer informatie vind je in ons privacy statement. 

Annuleringsvoorwaarden 
Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren via familiedag@wijzijnmind.nl. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij geen kosten in rekening. Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het aanmeldbedrag te berekenen. 

Cancelen event 
MIND behoudt zich het recht voor het event niet door te laten gaan, bijvoorbeeld door beperkte aanmeldingen en/of andere calamiteiten en/of overmacht. In dit geval wordt het inschrijfbedrag terug gestort. 

Portretrecht 
Tijdens het event worden er foto’s en video’s gemaakt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kun je dat melden bij de registratiebalie op de dag van het event. 

Meer nieuws