Marathonlopers halen samen € 16.780 op voor MIND

Marathon van Rotterdam

Dat bewegen goed is voor je eigen mentale gezondheid is wetenschappelijk bewezen. Maar bewegen kan ook goed zijn voor de mentale gezondheid van ánderen, namelijk wanneer je er donaties mee ophaalt voor MIND! 

Marathon van Rotterdam

Afgelopen weekend was de Marathon van Rotterdam en de sponsoracties van Team Safesecur, Richard Fokker, Wouter Westerbeek, Rutger de Roo, Plan B Marathon en Jacky van Fraeijenhove brachten samen maar liefst € 16.780 op aan donaties voor MIND. 

  • Plan B Marathon: "April vorig jaar hebben we onverwacht afscheid moeten nemen van onze dispuutsgenoot en goede vriend Jesper. Nu, een jaar later, lijk het ons mooi om hem te gedenken en ons tegelijkertijd in te zetten voor het goede doel."
  • Wouter: "Ik heb zelf de laatste jaren ervaren hoe lastig het kan zijn als het niet loopt zoals je zou willen en ik ben niet de enige."
  • Jacky:"Op 16 april 2023 wil ik mijn eerste marathon gaan lopen, die van Rotterdam. In een stad waar ik iets mee heb, mezelf zo tot het uiterste dwingen en daarmee aantonen dat mijn 'mind' me ook op een positieve manier kan beïnvloeden, betekent heel veel voor me."
  • Rutger: "At 18, my childhood friend walked onto a path that our friend group had never imagined he would ever have to choose for. Only after his passing did we learn about his suffering from depression."

Meer voorlichting

MIND zet deze donaties in voor voorlichting in de klas en online voorlichting voor jongeren, zodat onnodig lijden en verdriet door psychische problemen zoveel mogelijk voorkomen kan worden. 

Doe ook mee

Wil je ook een sponsoractie doen om te helpen de missie van MIND te realiseren? Ga naar doemeemetmind.nl en start je eigen inspirerende actie!

Meer nieuws