Veelgestelde vragen

Er zijn geen resultaten gevonden. Controleer de spelling of probeer een andere zoekterm.

Ik heb psychische hulp of advies nodig

Heb je psychische hulp nodig en/of heb je individueel advies nodig van een professionele hulpverlener over jouw privésituatie? Neem contact op met onze hulplijn MIND Korrelatie via 0900-1450 of www.mindkorrelatie.nl. Dit is gratis en anoniem.

We hebben heel veel informatie geschreven over verschillende onderwerpen die met mentale gezondheid te maken hebben. Je kunt alle onderwerpen hier vinden.

 

Daarnaast hebben we ook flyers, challenges en themaspecials met extra informatie en tips. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden. 

Ik wil meer weten over donaties bij MIND

Wat fantastisch dat jij geld wilt ophalen voor MIND. Je kunt je eigen actie starten via onze actiewebsite. 

Ik wil flyers of folders over psychische gezondheid

Wat leuk dat je aan ons denkt! Wij hebben inderdaad flyers over verschillende mentale gezondheidsonderwerpen. Op onze flyer overzichtspagina kun je vinden: 

  • over welke onderwerpen we flyers hebben
  • welke flyers we online aanbieden
  • welke flyers we per post kunnen opsturen
  • hoe je de flyers kan aanvragen

Wil je meer dan 100 flyers aanvragen, dan vragen wij hier een kleine vergoeding voor van € 0,30 per flyer. 

Wat vervelend! Het zou goed kunnen dat de flyer in je spam inbox terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem dan contact op met info@wijzijnmind.nl

Ben je benieuwd naar onze nieuwste flyers, challenges en themaspecials. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. 

Ben je als organisatie, mediapartij, instantie of bedrijf op zoek naar relevante informatie over psychische gezondheid om te delen met je doelgroep? We helpen je op weg! Meld je aan voor onze inspiratiemail speciaal voor organisaties en blijf op de hoogte van ons voorlichtingsmateriaal.

Ik wil weten wat MIND Platform doet?

Vereniging MIND Platform is dé koepel van, voor en door cliënten- en familieorganisaties in de ggz. Onze landelijke lidorganisaties, regionale organisaties, cliëntenraden en familieraden spelen een belangrijke rol.

We willen de positie van iedereen die te maken heeft met psychische problemen structureel verbeteren. We zijn gesprekspartner ván en aanspreekpunt voor politici, beleidsmakers, beleidsuitvoerders, zorgverzekeraars en branche-organisaties. Daarnaast voeren we projecten ter verbetering van psychische zorg uit en nemen we deel aan programma’s op het gebied van psychische gezondheid(szorg), dat doen we zelf of samen met andere organisaties. 

Je kan op de pagina thema’s lezen op welke onderwerpen MIND Platform de belangen behartigt van mensen met psychische klachten en hun naasten.

In het nieuwsoverzicht van MIND Platform lees je over de meest actuele onderwerpen, waar wij ons hard voor maken. 

In het nieuwsoverzicht van MIND Platform lees je over de meest actuele onderwerpen, waar wij ons hard voor maken.

Op de pagina projecten lees je meer over de projecten die MIND zelf uitvoert of in samenwerking met andere organisaties.    

Ik ben kunstenaar, schrijver, ervaringsdeskundige, muzikant, documentaire- of videomaker

Wat mooi dat je op een creatieve manier bezig bent met mentale gezondheid. Je kunt jouw eigen ervaringen delen op onze ervaringsverhalenpagina. Onderaan je verhaal zou je een linkje naar je boek of website kunnen zetten, voor mensen die meer willen lezen. Na goedkeuring zal je verhaal online gezet worden. 

Onze social media collega's bekijken deze verhalen ook en lichten de meest interessante verhalen op onze social media kanalen uit. Hiervoor hoef je ons niet apart te mailen of een bericht te sturen. 

Voor opvang door MIND Korrelatie bij documentaires en films: kijk bij onze contactinformatie voor de media.

We verbinden onze naam niet zomaar aan documentaires vanwege de artistieke vrijheid van de makers en het feit dat we misschien een andere communicatiestijl hebben. Wat we wel kunnen bieden is opvang door MIND Korrelatie als de documentaire op TV zou komen.

Je kan je ervaringen delen via ons ExpertCenter. Of deel je ervaringen op onze ervaringsverhalenpagina.

Ik ben student, scholier, docent

Wij hebben helaas niet de mogelijkheid om mee te werken aan projecten voor school en studie.

Ben je op zoek naar iemand om te interviewen voor je werkstuk, scriptie of project? Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om mee te werken aan interviewverzoeken. 

Ja, onze MIND Young Academy geeft voorlichting op scholen. Kijk op de website of je school in aanmerking komt en hoe je een aanvraag doet.

Stuur je CV en motivatie op naar vacature@wijzijnmind.nl en dan kijken we of er een match is.

Ik organiseer een workshop, congres of bijeenkomst

Bekijk de mogelijkheden van de inzet van ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid via het MIND Expert Center.

Ik ben een crowdfunding begonnen

Omdat wij zelf een goed doel zijn, werven wij alleen geld voor ons eigen werk, en doen we dit niet voor anderen. Wij kunnen hierin dus niets voor je betekenen.

Ik ben journalist, ik werk bij een omroep

Overige vragen

Neem contact op met info@wijzijnmind.nl