Grenzen stellen

Hek grenzen stellen Pexels

Waarom moet je je grenzen aangeven?

Soms doet een ander iets wat je niet prettig vindt. Hij of zij gaat over je grenzen. Wanneer je grenzen stelt, maak je duidelijk wat je wel en niet wilt. 

Veel mensen vinden het moeilijk om hun grenzen aan te geven. Maar het is belangrijk om je grenzen te bewaken. Hierdoor weet je beter wat je aankunt en hoeveel werk je op je kunt nemen. Grenzen stellen en aangeven kan ook goed zijn voor de ander. Je bent minder vaak geïrriteerd omdat je niet het gevoel hebt dat je grenzen overschreden worden: en de ander weet waar hij of zij met jou aan toe is. 

Hoe geef je je grenzen aan?

Hoe kom je erachter waar jouw grenzen liggen? En leer hoe je je grenzen vervolgens aangeeft? We stelden een flyer samen met tips en oefeningen. Vraag nu de gratis flyer aan en ontvang hem direct in je mailbox. 

Chill, je moet al zoveel

Heb jij last van stress, FOMO, keuzestress of ben je bang om te falen? Schrijf je in voor de Chill, je moet al zoveel challenge en je ontvangt over een periode van 10 dagen om de dag een e-mail met opdrachten en tips om wat relaxter door het leven te gaan.