Koop een lot

Logo_VL

Vriendenloterij: kies zelf je goede doel

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Als je meedoet aan de loterij kun je voor een zelfgekozen goed doel meespelen.

MIND is één van de doelen die je kunt kiezen.  Als je voor MIND meespeelt, gaat 50% van jouw inleg gegarandeerd naar ons goede doel.

Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 47 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim een half miljard euro aan goede doelen geschonken.

Maandelijkse trekking
Bij de VriendenLoterij is je mobiele nummer je lotnummer in de maandelijkse trekking en in de twee extra trekkingen die verspreid over het jaar plaatsvinden. Uit alle meespelende lotnummers worden de winnende nummers getrokken. De grootste prijs in de maandelijkse trekkingen is 100.000 euro. De kans om deze prijs te winnen in een jaar is 1 op 33.000.

Speel mee voor MIND
Elke maand kans maken op tienduizenden prijzen? Koop een lot en speel mee voor MIND. Ga naar de site van de VriendenLoterij, kies voor de optie 'Ik speel mee voor: MIND' en vul je persoonlijke gegevens in. Door mee te spelen met (een) (extra) lot(en), machtig je de VriendenLoterij om voor ieder lot per trekking € 13,75 inclusief Jackpotbonus à € 0,50 van je rekening af te schrijven. Er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus. Opzeggen kan iedere maand via de VriendenLoterij. 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op vriendenloterij.nl

Logo%20Nederlandse%20Loterij

Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij is de grootste kansspelorganisatie van Nederland en organiseert op dit moment zeven verschillende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. De missie van de Nederlandse Loterij is bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland.

De loterij maakt niet alleen veel deelnemers blij met mooie geldprijzen. Ze zorgt er ook voor dat Nederland gelukkig en gezond wordt. Samen maken ze sport en beweging bereikbaar voor iedereen. Van jong tot oud, van olympisch tot paralympisch, en van revalidatie tot gehandicaptensport. Want kinderen krijgen bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen door te sporten, ouderen maken meer contact en de maatschappij wordt sterker door gezonde en fitte mensen.

Daarnaast dragen ze opbrengsten af aan de Nederlandse samenleving: via het ministerie van Financiën, NOC*NSF en achttien goede doelen waaronder MIND via Aanwending Loterijgelden Nederland (ALN). Dus als je meespeelt met Nederlandse Loterij steun je ook MIND

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op nederlandseloterij.nl