Recharge jouw organisatie

Het Recharge5 zorgt voor een energie boost in je team. Gedurende een normale werkweek ga je aan de slag met tools en technieken die je helpen beter te focussen op wat voor jou belangrijk is en je de energie geven om daar succesvol in te zijn. Bovendien ben je geen extra tijd kwijt, sterker nog: je ervaart hoe je jouw tijd efficiënter kan indelen.

Het programma bestaat uit o.a.

  • vitaliteitsscan
  • een boek met digitale inlog naar de website.

xScreen-Shot-2018-01-21-at-18.22.06.png.pagespeed.ic.0u9HW1MfIA

Ervaringen van Yoursurprise

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.

Ervaringen van werknemers

 “Het Recharge programma heeft mij veel inzicht gegeven in hoe ik op een eenvoudige manier mijn energieniveau kan verbeteren. Ik ga dit programma zeker vaker doorlopen en een aantal zaken heb ik inmiddels al structureel veranderd.”

Rob Huiting — Senior HR Adviseur RTL Nederland

“De Recharge is voor iedereen die zich een gezondere levensstijl wil aanmeten, zonder daarvoor zijn leven helemaal te moeten omgooien. 7 Day Recharge is vernieuwend en heel praktisch. In slechts 7 dagen krijg je enorm veel tips , inspiratie en recepten om gezonder en minder stressvol te leven.”

Sanne Groot Koerkamp — hoofdredacteur GLAMOUR

“De introductie workshop was een inspirerende sessie die goed in elkaar zat, met de juiste afweging tussen informatie en praktische tools voor mijn team om mee aan de slag te gaan. 25 van de 33 collega’s hebben aan de Recharge deelgenomen en iedereen heeft er iets nuttigs uit gehaald. Het was echt een weeklang het gesprek van de dag. En ook nu nog zijn er velen die eraan refereren.”

Sara Mormino — Director YouTube Global Content Operations

“Met veel plezier deelgenomen aan de Recharge. Het begin was moeilijk, vooral geen koffie, een nieuwe indeling van je dag en het zoeken naar ingrediënten waarvan je het bestaan nog niet wist. Na een paar dagen word je verrast met nieuwe energie, ontdekking van smaken die je voorheen niet proefde en een algeheel gevoel van letterlijk well being! Goed om dit 2x per jaar te doen om bewust te blijven. Bovendien is het leuk om te doen (ook/ juist met je team) en levert het veel gespreksstof op!”

Stefan van den Berg — Managing Director Lexa.nl