In herinnering: Hans Lagemaat

Hans Lagemaat2

Onze fijne collega Hans Lagemaat is overleden. Hans werkte sinds maart 2016 bij MIND en zijn voorganger Fonds Psychische Gezondheid als allround medewerker ICT. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Sharepoint binnen de organisatie en wist zich altijd goed in te leven in de gebruiker. Dit maakte hem tot een geliefde collega.  

Helaas werd bij hem in maart 2017 een ernstige ziekte geconstateerd met een slechte prognose. Desondanks was Hans vastberaden om de strijd aan te gaan en heeft zijn leven daarmee tegen alle verwachtingen in nog 2,5 jaar kunnen verlengen. Hij was altijd positief en voornemens alles te doen wat hij nog kon. Hans is altijd betrokken gebleven bij de organisatie en is zijn kennis op een positief kritische wijze blijven delen.

Samen met zijn vrouw en kinderen heeft hij in de afgelopen jaren nog “mooie herinneringen” kunnen maken, zoals hij dat zelf altijd noemde.

Wij gaan zijn kennis missen maar vooral ook de mens Hans met zijn passie voor techniek, afkeer van de weggooi-maatschappij (want hij gaf bijna alles een tweede leven zo ook binnen MIND), warme belangstelling voor anderen en eeuwige geduld voor medewerkers die opnieuw vast liepen in SharePoint.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en familie veel sterkte toe.