Deelnemers MIND Blue Monday Run vragen aandacht voor depressie

Foto MBMR Amersfoort

Drie jaar geleden kwam Stefan Wendel met het initiatief voor een MIND Blue Monday Run: hij organiseerde een hardloopwedstrijd tijdens Blue Monday om aandacht te vragen voor depressie. Spontaan haakten anderen aan door een eigen run te organiseren en drie jaar later is de MIND Blue Monday Run uitgegroeid tot een groots evenement. 

Maandag werden er maarliefst 50 MIND Blue Monday Runs georganiseerd door het hele land, met in totaal meer dan 350 deelnemers! Vanuit MIND waren we erbij in Roden, Amsterdam en Amersfoort en konden we de hele dag meegenieten via social media en door de foto's en filmpjes die we doorgestuurd kregen. We zagen enthousiaste deelnemers, fanatieke teamcaptains, feestelijke warming ups en heel veel vrolijkheid. Een betere invulling van wat zogenaamd de meest sombere dag van het jaar is, is er eigenlijk niet. 

Opbrengst: bijna 30.000 euro

Samen hebben de teams bijna 30.000 euro opgehaald voor de MIND Young Studio! En veel aandacht gegenereerd voor mensen die te maken hebben met met depressie. We willen alle deelnemers en teamcaptains heel erg bedanken voor hun inzet!  

Foto MBMR Studio

Foto MBMR2