Volg de MIND Young Studio via YouTube en Instagram

Groepsfoto MYS5

Voel je je wel eens somber, heb je vaak last van stress of heb je te maken met andere psychische klachten? Het team van de MIND Young Studio kan erover mee praten. Daarom delen ze video's en posts via YouTube, Instagram en TikTok over allerlei onderwerpen die te maken hebben met psychische klachten. Ze stellen de vragen die jij ook zou willen stellen, geven de tips waar je wat aan hebt en vragen je om mee te denken.

Seizoen 5

Yes, seizoen 5  is van start! De komende maanden zullen Joëlle, Lars, Valerie, Elim en Daphne hun creatieve krachten bundelen om leerzame en boeiende content te maken voor onder andere het YouTubekanaal en de Instagram pagina van de MIND Young Studio. Daarnaast zijn ze dit seizoen ook te vinden zijn op TikTok én zal er wekelijks een nieuwe aflevering van hun podcast ''De Gedachtegang'' verschijnen op Spotify, Apple Podcasts en Soundcloud, waar regelmatig ervaringsdeskundigen en experts aanschuiven om mee te praten over mentale gezondheid. 

Dit is de MIND Young Studio

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.
Meer thema's