Volg de MIND Young Studio via YouTube en Instagram

MIND Young Studio2

Voel je je wel eens somber, heb je vaak last van stress of heb je te maken met andere psychische klachten? Het team van de MIND Young Studio kan erover mee praten. Daarom delen ze video's en posts via YouTube, Instagram en TikTok over allerlei onderwerpen die te maken hebben met psychische klachten. Ze stellen de vragen die jij ook zou willen stellen, geven de tips waar je wat aan hebt en vragen je om mee te denken.

Seizoen 6

En we zijn alweer begonnen met seizoen 6! De komende maanden zullen Floor, Nina, Tristan, Micki en Marlijne content maken op verschillende platformen. Zo kun je op YouTube kijken naar video’s die gaan over alles wat met mentale gezondheid te maken heeft, op Instagram wordt dagelijks gepost en ook gaan ze dit seizoen verder met podcasts maken (te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts en Soundcloud) en video’s posten op TikTok. Volg de socials om niks van MIND Young Studio te missen!

Dit is de MIND Young Studio

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.
Meer thema's