Voor de media

Meld je aan voor de inspiratiemail

Ben jij op zoek naar relevante informatie over psychische gezondheid om te delen met jouw doelgroep? Wij helpen je op weg! Meld je aan voor onze inspiratiemail voor mediapartijen en blijf op de hoogte van ons voorlichtingsmateriaal.

Ik ben journalist

Neem voor persvragen over voorlichting over psychische aandoeningen, MIND Korrelatie en/of onze evenementen zoals de MIND Blue Monday Run contact op met persvoorlichter Saskia Oskam via saskia.oskam@wijzijnmind.nl of 06-48592270. MIND heeft een aantal psychologen die meer uitleg kunnen geven over psychische klachten en wat die inhouden (voorlichting). 

Neem voor persvragen over belangenbehartiging, (overheids)beleid en ggz contact op ​met persvoorlichter Mariëlle van den Berg via marielle.vandenberg@wijzijnmind.nl of 06-82600703.

Ik werk bij een omroep, ik ben producent of ik ben documentairemaker

Ik ben student, scholier, kunstenaar, schrijver

Onze persvoorlichters hebben helaas niet de mogelijkheid om mee te werken aan projecten voor school en studie en het aanbieden van boeken, exposities e.d.. Dit geldt ook voor interviewverzoeken van studenten journalistiek.

Ik zoek hulp of advies

Heb je psychische hulp nodig of heb je individueel advies nodig van een hulpverlener over jouw privésituatie? Neem contact op met onze hulplijn MIND Korrelatie via 0900-1450 of www.mindkorrelatie.nl.

Meer informatie

NB Wij werken uitsluitend op basis van free publicity. Het heeft dus geen zin om ons commerciële aanbiedingen te doen voor publicaties.

NB MIND kan woordvoerders aanbieden in de vorm van onze directeur, medewerkers beleid/communicatie en psychologen (deskundigen). Verzoeken om interviews met ervaringsdeskundigen kunnen wij niet behandelen, tenzij wij een item of artikel kunnen maken waarbij ook een deskundige van MIND aan het woord komt, of MIND/MIND Korrelatie goed genoemd wordt. Wij beschikken niet over een (grote) database met ervaringsdeskundigen, dus we kijken per geval of het inschakelen van een ervaringsdeskundige mogelijk is (mits MIND dus ook wordt genoemd!). Wij werken sowieso niet mee aan het zoeken naar ervaringsdeskundigen voor documentaires en series.