Voor de media

Meld je aan voor de inspiratiemail

Ben jij op zoek naar relevante informatie over psychische gezondheid om te delen met jouw doelgroep? Wij helpen je op weg! Meld je aan voor onze inspiratiemail voor mediapartijen en blijf op de hoogte van ons voorlichtingsmateriaal.

Ik ben journalist

Neem voor persvragen over voorlichting over psychische aandoeningen, MIND Korrelatie en onze evenementen zoals MIND Blue Monday Run contact op met persvoorlichter Saskia Oskam via saskia.oskam@wijzijnmind.nl of 06-48592270.

Neem voor persvragen over belangenbehartiging, (overheids)beleid en ggz contact op ​met persvoorlichter Mariëlle van den Berg via marielle.vandenberg@wijzijnmind.nl of 06-82600703.

Ik werk bij een omroep, ik ben producent of ik ben documentairemaker

Ik ben student, scholier, kunstenaar, schrijver

Onze persvoorlichters hebben helaas niet de mogelijkheid om mee te werken aan projecten voor school en studie en het aanbieden van boeken, exposities e.d.. Dit geldt ook voor interviewverzoeken van studenten journalistiek.

Ik zoek hulp of advies

Heb je psychische hulp nodig of heb je individueel advies nodig van een hulpverlener over jouw privésituatie? Neem contact op met onze hulplijn MIND Korrelatie via 0900-1450 of www.mindkorrelatie.nl.

Meer informatie

Wij werken uitsluitend op basis van free publicity. Het heeft dus geen zin om ons commerciële aanbiedingen te doen voor publicaties.