Nalatenschap

Geef jij ook om een psychisch gezonde toekomst?

Nadenken over de tijd dat we er niet meer zijn is voor veel mensen een moeilijk en ingewikkeld onderwerp. En het is best lastig te bedenken wat te doen met het vermogen dat bij leven is opgebouwd. Het is daarom een geruststellende gedachte dat er voor onze nabestaanden en andere geliefden gezorgd wordt als we er zelf niet meer zijn. Daarom hebben veel mensen een testament opgesteld.
 
Steeds meer mensen kiezen er voor een goed doel op te nemen in hun testament om iets moois aan de wereld na te laten. Misschien denkt jij er ook over na een testament op te maken of heb je al een testament?  Je zorg voor mensen met psychische problemen hoeft niet te stoppen na je overlijden. Nalaten aan MIND betekent dat je investeert in een psychisch gezonde samenleving voor de toekomst.  Je kunt ons opnemen in uw testament als erfgenaam of door een legaat (bijvoorbeeld) een vast geldbedrag) toe te kennen.

Wij zetten ons in voor iedereen die met psychische problemen te maken heeft of te maken krijgt. Dit doen we door het geven van voorlichting en het financieren van onderzoek en projecten. Hiermee willen we mensen met psychische problemen helpen en psychische problemen proberen te voorkomen.  
 
Het opstellen van een testament is een bijzondere gebeurtenis en een belangrijke mogelijkheid om je steun aan psychische gezondheid voort te zetten ook als je er zelf niet meer bent. Wij hopen dan ook van harte dat er in jouw testament ruimte is voor MIND.
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het opnemen van MIND in je testament? Neem dan contact op met onze adviseur Nalatenschappen, Willem Smit. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 033 – 303 2333 of per e-mail naar willem.smit@wijzijnmind.nl