Regel je nalatenschap

MIND opnemen in het testament

Steeds meer mensen kiezen er voor een goed doel op te nemen in hun testament om iets moois aan de wereld na te laten. Misschien denkt u er ook over na een testament op te maken of heeft u al een testament? Uw zorg voor mensen met psychische problemen hoeft niet te stoppen na uw overlijden. Nalaten aan MIND betekent dat u investeert in een psychisch gezonde samenleving voor de toekomst. U kunt ons opnemen in uw testament als erfgenaam of door een legaat (bijvoorbeeld een vast geldbedrag) toe te kennen.

Wij zetten ons in voor iedereen die met psychische problemen te maken heeft of te maken krijgt. Dit doen we door hulp te bieden, voorlichting te geven en psychische problemen bespreekbaar te maken. Hiermee willen we mensen met psychische problemen helpen en psychische problemen proberen te voorkomen.  

Vraag de gratis brochure aan

Meer over nalaten aan MIND? Vraag dan gratis en vrijblijvend de brochure ‘Geeft u ook om een psychisch gezonde toekomst’ aan. U ontvangt dan de brochure direct in uw e-mail.

nalatenschappen-CTA

Contact adviseur Nalatenschappen

Wilt u contact opnemen over nalaten aan MIND? Onze adviseur Nalatenschappen, Roeland Boes staat voor u klaar. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 033 – 303 2333 of stuur een e-mail naar roeland.boes@wijzijnmind.nl.