Word donateur

Onze droom is dat mensen met psychische problemen zich staande kunnen houden en dat ze zo actief mogelijk kunnen blijven meedoen aan de maatschappij. En we willen zorgen voor meer begrip voor en openheid over psychische problemen.

Dat kunnen we niet alleen, help je mee?

Periodiek schenken: meer schenken zonder dat het je extra geld kost

Een Periodieke Schenking is een donatie die volledig aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting. Er geldt geen drempel. Omdat MIND is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wordt er door de Belastingdienst geen schenkbelasting geheven. Zo komt jouw gift volledig ten goede aan het goede doel.

Hoe werkt het?

Via een Periodieke Schenking doneer je een vast bedrag per jaar, voor een periode van minimaal vijf jaar. De hoogte van dit bedrag bepaal je natuurlijk zelf. Hoe meer je geeft, hoe groter je voordeel en hoe meer wij kunnen doen om mensen te helpen. Jouw voordeel kan oplopen tot 52 procent. 

Gratis en vrijblijvend aanvragen

Om Periodiek Schenken aan te vragen kun je het Periodiek Schenken formulierdownloaden, invullen, ondertekenen en opsturen naar: MIND, Antwoordnummer 612, 3800 VB Amersfoort. Een postzegel is niet nodig. 

MIND staat geregistreerd als algemeen nut beogende instelling (ANBI) en is in het bezit van het CBF-keurmerk.

Contact

Heb je nog vragen? Bel ons op 033 - 303 2333 of mail naar willem.smit@wijzijnmind.nl.