Help!

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.

Na een paar jaar heel diep te hebben gezeten ben ik nu eindelijk weer hersteld. Nou ja, de oude zal ik nooit meer worden en dat is ook goed, misschien zelfs wel beter. Op het moment dat ik zo diep zat en dan bedoel ik ook diep donkerrood en en gevaar was voor mezelf, had ik het gevoel dat niemand begreep op welk punt je bent beland, hoe je je werkelijk van binnen voelt. En het is mij inmiddels duidelijk dat je dat ook niet kunt tenzij je daar zelf bent geweest. 

Ik ben muzikant en heb in mijn diepste periode een nummer geschreven wat precies beschrijft hoe ik me toen voelde. Na het uitbrengen hiervan en het nummer oa wel op de radio werd gedraaid, kreeg ik vele berichtjes via messenger, en whatsapp. Niets openbaar omdat er toch nog steeds een taboe heerst op mentale problemen. Veelal was de reactie hoe veel mensen aan mijn nummer hebben gehad als steun, eindelijk iemand die precies beschrijft hoe het is. Ook bij mijn liveshows speel ik dit nummer regelmatig en altijd zijn er mensen die in tranen uitbarsten en na de tijd bij me komen hun verhaal te doen. Ik vind het heel fijn dat ik hiermee kennelijk mensen heb kunnen helpen zich meer begrepen te voelen. Want dat was voor mezelf misschien wel de grootste strijd, niet begrepen worden. Hierbij plaatst ik een link naar het nummer op Youtube en wellicht vindt ook jij hier steun in. Aan een ieder die nog steeds strijd, heel veel sterkte, eens komt de dag dat je je beter gaat voelen en dat mensen je gaan begrijpen. Liefs Henri https://youtu.be/iGu94kVRwHU?si=naNS0l77z9CS4QhE

Meer ervaringsverhalen