Ik ben nu helemaal wie ik wil zijn.

De vlinder

Ik ben nu helemaal wie ik wil zijn. Inspiratie geput uit mijn ziekte schizofrenie heeft geleid tot publicatie van mijn zelf geillustreerde dichtbundel Licht, wolken en zeeёn- een samenkomst ter bemoediging, die sinds 23 februari uitgebracht is door uitgeverij Boekscout. Dat het tot inspiratie mag zijn! 

Sinds mijn diagnose schizofrenie ben ik niet bij de pakken neer gaan zitten. Maar vooral de begin tijd was heftig na mijn 20- ste levensjaar. Ik wist nog niet goed wie ik was, waar ik stond in het leven. Ik werd afgewezen en soort van weggegooid. Op mijn 30- ste voelde ik echter dat hier verschil in kwam. Ik voelde me geliefd, beschermende handen om me heen. Ik werd naar mijn doelen gedragen. Ik werd steviger ondanks mijn gevoeligheid, kreeg energie en zin in het leven. Vrienden, hobby's, liefde om me heen. 

Deze liefde voor mij heb ik een stem gegeven in mijn nieuwe dichtbundel Licht, wolken en zeeёn- een samenkomst ter bemoediging. Een stem die zo nu en dan echt aanwezig is. En een stem waar ik niet zonder meer zou willen. Waardoor mijn leven al meer dan 13 jaar bestaat uit parttime werken bij een grote multinational, veel vakanties, leuke vrienden om me heen, gedoopt worden, ik kreeg zicht op mijn talenten waaronder illustreren en schrijven. Zo exposeer ik ook. En ben ik actief in de kerk, ik geef sinds een tijd ook schriftlezingen. Ik ben helemaal waar ik wil zijn en wie ik wil zijn. Dat mijn dichtbundel mensen mag omhelzen. We zijn het waard om gekoesterd te worden. Ik wens ieder veel liefde in het herstel.

Connect Portaal

tilly maakt gebruik van het Connect portaal.

Meld je direct aan om contact op te nemen
Meer ervaringsverhalen