Mijn harnas

Als mensen mij zien denken ze aan rock 'n roll, vrijheid, eigenwijs en schijt aan alles. Zo laat ik mezelf ook vaak zien. Stom natuurlijk. Het is een harnas. Om mezelf te beschermen tegen mijn gedachten die als een dolle door mijn hoofd razen. Vaak heb ik periodes dat het echt niet gaat. En ik blijf me dan zo voordoen. Niet handig en erg vermoeiend.

Een aantal jaren geleden heb ik mijn zoveelste depressieve periode gehad. Dit was de ergste. Samen met mijn vrouw een plan gemaakt en hulp gezocht. GGZ, pillen en uiteindelijk gaat het nu beter. Maar vandaag is Bipolaire Stoornis 2 gecontstateerd. Nadat het ADHD, depressie en angststoornissen was. Hopelijk krijg ik nu de juiste medicatie want ik moet niet denken aan een traject GGZ. Bipolaire Stoornis houdt in dat het weer terug komt. Dat is het vervelende eraan.

Om de boel een beetje leuk te houden komt er een bandje in onze kleine maar gezellige tuin spelen. Man of 30 te gast en een melkbus bij de deur voor donaties. Voor MIND. Omdat ik weet hoe belangrijk het is. En om mensen bewust te maken. 

Connect Portaal

Frank Neutkens maakt gebruik van het Connect portaal.

Meld je direct aan om contact op te nemen
Meer ervaringsverhalen