Ver weg van mijn eetstoornis, depressie en angsten

Mijn naam is Pien, ik ben 27 jaar en ik ben twee jaar hersteld van de eetstoornis Anorexia. Door herstel ben op een plek gekomen waar ik mezelf kan zijn. Vrij van restricties, vrij van destructieve gedachten, vrij van alles wat mij klein heeft gehouden! 

De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van herstel, vechten tegen depressie, het overkomen van angsten en helen van trauma's. Ik kan je vertellen dat het een hobbelige weg was om af te leggen. Een weg waarvan ik niet wist hoe ik deze moest bewandelen, welke afslagen ik moest nemen. Tegelijkertijd heeft deze reis ervoor gezorgd dat ik weer gezond ben en van het leven kan genieten. Ik heb geleerd dat ik mijzelf mag zijn, dat ik voor mijzelf mag opkomen en dat mijn gevoel er mag zijn! 

Schrijven heeft mij geholpen om tijdens herstel tot mijn diepere gevoelens te komen, het heeft mij geholpen te helen. Ik mijn dichtbundel 'Ver weg van mij' neem ik je mee in mijn gewonnen strijd tegen Anorexia Nervosa en de weg terug naar mijzelf vinden. Door mijn gedachten te bundelen, hoop ik connectie te maken met anderen die zich herkennen in mijn verhaal. Mijn verhaal laat zien dat er licht is aan het einde van de tunnel en dat herstellen van mentale uitdagingen écht mogelijk is! 

Mijn doel is om te laten zien dat blijven kiezen voor herstel zoveel moois met zich mee kan brengen. Dingen waar ik tijdens mijn eetstoornis nooit van had durven dromen, zoals een eigen boek uitbrengen. 

Waar je nu ook staat en welke weg je nog hebt af te leggen. Nu, hier, op dit moment ben je genoeg! Ik geloof in jou.

Liefs, Pien

 

Ben je benieuwd naar mijn dichtbundel? Klik hier

Wil je met mij in contact komen? Klik dan hier

 

 

Meer ervaringsverhalen