Obstacle Run 4 MIND

obstacle run 2024

Het leven zit vol kleine en grote uitdagingen en het is een kunst om deze 'obstakels' - met of zonder hulp - te overwinnen. Door uitdagingen aan te gaan kun je leren en word je vaak sterker...

Maar het vergt moed en doorzettingsvermogen om obstakels aan te gaan. Dus hoe mooi is het als je jezelf kunt uitdagen een Obstacle Run te doen en daarmee donaties op te halen voor MIND! Zodat MIND mensen die dat nodig hebben een helpende hand kan bieden.

Meld je voor 25 mei aan

Iedereen die zich vóór 25 mei 2024 aanmeldt en donaties ophaalt voor MIND kan rekenen op een mooi T-shirt en een extra medaille van MIND! Het T-shirt ontvang je bij de start van het evenement en de medaille natuurlijk na afloop. 

GRATIS T-shirt (800x400 px) Wit - geel

Hoe werkt het?

1. Koop een ticket voor de Down Under Obstacle Run (downunderrun.nl)
Dit doe je door op de button 'Doe mee' te klikken en de gewenste afstand en het aantal tickets te selecteren. Koop zo snel mogelijk jouw tickets, zodat je van een plek verzekerd bent! Je kunt kiezen uit de 6 KM / 9 KM / 12 KM Run. Als je al een ticket hebt, kun je meteen je sponsorpagina inrichten. 

2
3
4

2. Maak jouw eigen sponsorpagina aan
Zodra je een ticket hebt, kun je in 5 minuten jouw eigen sponsorpagina maken. Vul je motivatie in, waarom je het belangrijk vindt om donaties op te halen voor MIND. Voeg een paar leuke foto's van jezelf toe om je pagina meer persoonlijk te maken, want dat helpt enorm om donaties te krijgen van de mensen in jouw netwerk.

3. Deel jouw sponsorpagina
Deel jouw stoere actie met zoveel mogelijk mensen die je kent en vraag iedereen om jouw sportieve actie voor MIND te steunen.

Er zijn geen resultaten gevonden. Controleer de spelling of probeer een andere zoekterm.

Praktische zaken

Down Under 
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein

De start voor iedereen die voor MIND meedoet is op zondag 26 mei om 11:45 uur.Zorg dat je minimaal een half uur eerder aanwezig bent, zodat je tijd hebt om je om te kleden en we samen een warming-up kunnen doen. Superleuk om dan samen met z'n allen de hindernissen aan te gaan en elkaar aan te moedigen en helpen bij de run 😊

  • Vanaf Utrecht CS (reistijd 11 minuten):
    Pak bij de bushalte CS-Jaarbeurszijde Utrecht lijn 47 richting station Houten. Stap vervolgens uit bij de halte De Liesbosch Nieuwegein. Vanaf hier is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar Down Under. 
  • Vanuit station Houten NS (reistijd 17 minuten):
    Vanaf station Houten pak je lijn 47 richting Nieuwegein. Stap vervolgens uit bij de halte Liesbosch in Nieuwegein. Vanaf hier is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar Down Under.

Heb je vragen? Neem contact op en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Tips

  • Er is ook een 3 KM Kids Run (altijd onder begeleiding van een volwassene, die zelf ook een ticket moet kopen). Superleuk om samen te doen.

1

  • Mensen die mee hebben gedaan aan MIND Last Man Standing mogen dit jaar GRATIS meedoen met de Down Under Obstacle Run 4 MIND. Iedereen die daarvoor in aanmerking komt, ontvangt van ons een e-mail met de 100% kortingscode. 

🧡 Zoveel mensen doen mee: 

🧡 Zoveel geld hebben we al opgehaald: