Word zakelijk partner

Creëer maatschappelijke winst

Onze droom is dat mensen met psychische problemen zich staande kunnen houden en dat ze zo actief mogelijk kunnen blijven meedoen aan de maatschappij.

Als zakelijk partner steun je initiatieven waarbij mensen met psychische problemen weer met trots aan het werk kunnen. Structureel werk is een effectieve methode om een zelfstandig bestaan en toekomst op te bouwen. Een specifiek project dat wij ondersteunen is de Lindenhoff Open Tuin.

Daarnaast profiteer je als zakelijk partner van interessante voordelen voor jouw organisatie!

Open_Tuinders

Betrokken ondernemerschap biedt kansen

Lindenhoff Open Tuin probeert een sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en gewaardeerd wordt voor het werk wat ze doen. Team Lindenhoff biedt begeleiding en educatie en geeft medewerkers eigen taken en verantwoordelijkheden. De mensen worden in de Open Tuin niet gezien als cliënten maar als volwaardige medewerkers. De medewerkers telen hoogwaardige groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen in de onverwarmde kassen van de Open Tuin en leveren aan toprestaurants.

Dit initiatief van Lindenhoff is nu nog afhankelijk van subsidies. Als zakelijk partner maakt u de Open Tuin self supporting en inspireert u hiermee uw directe omgeving door uw betrokken ondernemerschap.