Boek: "IMPACT. Waarom het oké is niet oké te zijn".

Ik ben Mathieu Van Driessche, een jonge kerel van 31 lentes. Ik ben iemand zoals jij en ik. De eerste om te zeggen dat ik vol onvolkomenheden zit. Dat ik niet perfect ben. Maar dat is net het mooie, namelijk wanneer imperfectie perfectie wordt. Iemand die met vallen en opstaan door het leven gaat. Iemand die zijn potentieel wenst te benutten en ervaringen wenst op te doen, maar ook intens wenst te leven zowel in liefde en vreugde als in pijn en verdriet. Je authentieke zelf durven zijn is wat hem drijft en wat hij jou wenst te vertellen.

Hierbij heb ik een boek geschreven voor iedereen van ons die weleens een moment heeft meegemaakt (of meemaakt) waarbij het zicht troebel is, om alle angsten weg te nemen, te inspireren, te durven dromen en het zicht opnieuw helder te maken. 

De titel IMPACT. Waarom het oké is, niet oké te zijn omschrijft Mathieus persoonlijke levenservaringen en wat deze hem geleerd hebben. Maar het omschrijft ook dat ook hij periodes heeft gekend waarbij hij het niet toeliet even niet oké te zijn. En net die openheid en kwetsbaarheid vrijlaten zorgt ervoor dat je een ander mens wordt.

Ben je nieuwsgierig? Via onderstaande link lees je meer en kan je de bestelling plaatsen. Laten we elkaar inspireren!

https://boeken.cafe/boek/impact-mathieu-van-driessche/

 

Meer ervaringsverhalen