Elektrosenstiviteit

Lieve mensen

Ik wil graag mijn verhaal delen over ehs, elektrosenstiviteit, omdat het heel weinig (h)erkend wordt. Ik zocht op MIND op de klacht ehs, en ik vond niets. Mijn hele leven lang ben ik gevoelig geweest voor heleboel dingen, geluid, veel mensen, licht, voedsel, geuren,  etc.

Toen er steeds meer draadloos werd, kreeg ik steeds meer hoofdpijn, darmproblemen, oorsuizen, slecht slapen. Dus de wifi ging uit maar bij de buren en bij de zendmast achter mij niet. Er komen steeds meer zonnepanelen bij mij in de buurt bij, waar ook vaak een irritante zoom van af komt. En de buren hebben een graasmaaier die zelf maait, er zijn een heleboel slimme meters geinstalleerd in de buurt, gelukkig kon ik het nog weigeren. Vergeet niet de hoogspannigskabels langs veel wegen.

Ik heb een mutsje aangeschaft en een hesje wat een stukje straling tegenhoudt, maar het reizen en op bezoek bij mensen wordt ingewikkeld. Zelfs boodschappen doen en naar de bibliotheek gaan wordt ingewikkeld, en ik heb veel tijd nodig om bij te komen. Ik heb een andere werkplek en maar 4 uur per week, meer lukt niet. In 2017 ben ik veel in het ziekenhuis geweest, dus ja daar ook doodmoe van. En dan sliep ik op de bank wel vier uur.

Gelukkig woon ik in een dorpje in Groningen met veel bos rondom en veel boerenveld, dus ik ben vaak aan het wandelen en fietsen om de wifi en straling kwijt te raken. Ik ben best bezorgd over de vele klachten die niet gerelaleerd worden aan stralings overbelasting.

Ik voel me vaak een kanarie in de kolenmijn maar naar de kanarie werd wel geluisterd .............................  

Groetjes

Meer ervaringsverhalen