Ggz-kieswijzer: kies voor ggz

41304923_m

Wat willen politieke partijen met de ggz, mentale gezondheid en middelengebruik? Dat lees je in de ggz-kieswijzer. Ben je geïnteresseerd hoe de politieke partijen denken over een aantal belangrijke thema’s binnen de geestelijke gezondheids- en verslavingszorg? En wil je weten wat zij de aankomende jaren concreet willen gaan doen voor mensen met psychische klachten of het voorkomen van klachten? Op de website www.kiesvoorggz.nl vind je meer informatie hierover die je mogelijk helpt bij het maken van jouw partijkeuze op 22 november 2023.

Hoe denken politieke partijen over de ggz, mentale gezondheid en middelengebruik? In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november geeft de website www.kiesvoorggz.nl meer informatie over de standpunten van de politieke partijen op relevante maatschappelijke thema’s in de ggz en daarbuiten. Het is de vijfde keer dat de www.kiesvoorggz.nl in aanloop naar de politieke verkiezingen wordt aangeboden door het Trimbos-instituut in samenwerking met MIND, de Nederlandse ggz, P3NL en Kenniscentrum Phrenos.

Een ander handig overzicht is dit artikel over de verkiezingsprogramma’s 2023: dit gaat er gebeuren met de ggz op www.zorggids.nl

Wil je weten welke onderwerpen MIND aan de politieke partijen heeft meegegeven? Lees op deze pagina verder over ons verkiezingspamflet.

 

Meer nieuws