Meld je aan voor het ggz-panel

Microfoon gelabeld hergebruik

Wij bewaken de kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg. Om tijdig knelpunten en misstanden te signaleren, kunnen we niet zonder jouw ervaringen.

Jouw mening telt

Doe mee aan ons panel en geef als (ex) ggz-cliënt of als familielid/naaste jouw mening over allerlei actuele onderwerpen, zoals wachtlijsten, veiligheid en privacy. Zo help je mee aan het verbeteren van de zorg. Deelname is gratis. En… iedere 100ste aanmelder krijgt een bon t.w.v. € 50,-!

Hoe werkt het?

Als panellid word je 4 tot 6 keer per jaar uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen. Dit gebeurt altijd per e-mail. In de e-mail vind je een uitleg over het onderwerp en een link naar een vragenlijst. Soms gaan de vragenlijsten over onderwerpen waar veel Nederlanders mee te maken hebben, maar meestal gaan ze over specifieke ggz-thema’s. Heb je geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Geen punt, dan sla je gewoon een keer over. De uitkomsten van het panel en onze enquêtes gebruiken we bij onze belangenbehartiging en lobby voor een betere ggz en bij onze contacten met de overheid en de media. 

Doe mee!

Wil je je aanmelden? Vul hier je gegevens in