Last Man Standing 2019: Een dag om nooit te vergeten

LMS Drone vanaf water

Zaterdag was het zover, de derde editie van Last Man Standing. 300(!) mensen stonden op een paal om psychische problemen bij jongeren te voorkomen en openheid over psychische problemen te bevorderen. Sommigen stil, anderen uitgelaten of zelfs dansend, maar allemaal heel vastberaden om zo lang mogelijk te blijven staan - of dat nou een kwartier was of 6 uur. Ze kregen steun van Jasper Demollin, die terwijl hij zelf op een paal stond in gesprek ging met de andere deelnemers, plaatjes aankondigde en zelfs een bingo verzorgde. Maar vooral werden ze gesteund door elkaar en door het publiek. Iedereen die van de paal af ging werd op gepaste wijze onthaald. Echt een dag om nooit te vergeten.

Resultaat

Aan het einde van de dag was er ruim € 85.000,- opgehaald voor voorlichting, hulp en advies voor jongeren. Én door alle aandacht voor Last Man Standing is de drempel om te praten over psychische problemen hopelijk weer wat lager geworden. 

Bedankt!

Dank aan alle deelnemers, het publiek, de vrijwilligers, de mensen die hebben opgetreden, de mensen van Telstar Surfclub en iedereen die heeft gedoneerd! 

Volgend jaar

Je kunt je nu al aanmelden voor de volgende editie van Last Man Standing op 20 juni 2020!

Zo zag het er uit

LMS Het water in
LMS De palen op Marjan
LMS Foto deel van de deelnemers op palen inclusief rolstoel
LMS Totaalfoto swingen op de palen
LMS High Five
LMS Deelnemers tijdens yoga inclusief Nynke
LMS Bingo
LMS Iris en Jason op het springkussen
Meer nieuws