518 deelnemers Last Man Standing halen 129.000 euro op voor jongeren met psychische problemen

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld heb. Bekijk hier de video op YouTube of pas hier je Cookie instellingen aan.

De vierde editie van Last Man Standing van MIND was een groot succes: 518 deelnemers door het hele land stonden letterlijk op voor jongeren met psychische problemen. Samen haalden ze bijna 130.000 euro op voor MIND-projecten die jongeren helpen met psychische problemen om te gaan, of deze te voorkomen.

De deelnemers waren verbonden door een livestream, gepresenteerd door Jurre Geluk, met optredens van Wulf, Bizzey, Jesse Laport, Laura van Kaam en Sylvia Aimee. Ondanks de fysieke afstand was er een sfeer van saamhorigheid, onder meer door de mooie persoonlijke gesprekken met deelnemers en artiesten en de hartverwarmende acties.

Deelnemers stonden alleen of met meerdere mensen (op gepaste afstand) op een zelfgekozen object drie uur lang stil voor jongeren met psychische problemen. Sommige mensen kozen een eigen vorm, zoals de actie Last Man Riding waarbij bijna 30 mensen drie uur lang op verschillende locaties op een paard reden.

Bij de vorige drie edities van Last Man Standing probeerden mensen zes uur lang op een paal te blijven staan in het Markermeer of bij Strand Horst, de digitale variant duurde dit jaar drie uur. Zanger Wulf, die in de uitzending vertelde dat hij het moeilijk vindt om camera’s op zich gericht te zien, sloot het event af met het nummer ‘Mind Made Up’.

Inschrijven Last Man Standing 2021

De 5e editie van Last Man Standing is op 3 juli 2021. Vanaf vandaag is de inschrijving geopend en teller staat al op 40!

Jurre Geluk interviewt Bizzey

20201031 Jurre Geluk en Bizzey Last Man Standing

Een mooie variant: Last Man Riding

Zaressa Last Man Riding Last Man Standing

Het team van GGZinGeest

GGZinGeest deelnemers Last Man Standing