Steun MIND als bedrijf

MIND en bedrijven pexels-fauxels-3184436

MIND wil dat iedereen die nu of in de toekomst te maken heeft met psychisch leed kan rekenen op begrip, ondersteuning en goede zorg. Wil jij hieraan bijdragen? Doe een donatie of sponsor een evenement. Met de donatie van jouw bedrijf zetten we ons in om de samenleving psychisch gezond te maken.

MIND Business Club - de Club van 1000

De Club van 1000 is een groep van betrokken bedrijven die het werk van MIND steunen. Door jaarlijks een bijdrage te doen van € 1000 (of een veelvoud) ondersteunen deze bedrijven MIND om mentale gezondheid op de werkvloer de juiste aandacht te geven. 

Veel werknemers hebben te maken met mentale uitdagingen op de werkvloer: stress, een hoge werkdruk, burn-outs. MIND helpt bedrijven mentaal gezond te maken door het aanbieden van hulpmiddelen. We bieden bijvoorbeeld:

  • Een training voor managers om hen te ondersteunen in het gesprek aangaan met teamleden die een mentale uitdaging hebben. 
  • Fireplace Chats om het gesprek over mentale gezondheid onder collega’s bespreekbaar te maken.
  • Het programma Not Myself Today wat organisaties helpt met gesprekstechnieken, challenges en andere middelen. 

Interesse? Neem contact op met Roeland via roeland.boes@wijzijnmind.nl.

Sponsor een evenement

Wil je in actie komen met je collega’s? Dan hebben we bij MIND een mooi aantal evenementen waar je aan kunt bijdragen:

  • De Blue Monday Run: waar deelnemers zich laten sponsoren om een afstand te gaan hardlopen. Een mooie kans om met een groep collega’s je steentje bij te dragen én tegelijk een mooie mogelijkheid om als bedrijf dit evenement te sponsoren met een financiële bijdrage. We hebben verschillende sponsorpakketten die we kunnen aanbieden.
  • De Obstacle Run: samen met je collega’s je laten sponsoren en een dagje letterlijk aanmodderen. Een mooie combinatie tussen een personeelsuitje en je inzetten voor MIND. Mocht je geen zin hebben in een modderbad, dan kun je altijd van de zijlijn je collega’s aanmoedigen.

Interesse? Neem contact op met Roeland via roeland.boes@wijzijnmind.nl.

Doneer eenmalig

Met je donatie kunnen we meer mensen helpen. En extra voordeel: MIND is een ANBI erkende instelling. Dit betekent dat we geen belasting over je gift hoeven te betalen en dat de gift voor je bedrijf aftrekbaar is volgens de daarvoor geldende belastingvoorwaarden.

  • Wil je een eenmalige donatie doen aan MIND?
  • Heb je geld opgehaald binnen je bedrijf of organisatie?
  • Heb je een actie gedaan met klanten?
  • Hef je je stichting op en wil je ons het batig saldo schenken?

Dat kan! Neem contact op met Roeland via roeland.boes@wijzijnmind.nl.

Blijf mentaal fit op je werk

Ben je op zoek naar informatie hoe je jezelf, je collega's en medewerkers mentaal fit blijven? Kijk hier voor alle mogelijkheden om te zorgen voor een mentaal gezond bedrijf.